Persoonlijke Update Maart- Niks doen is saai

Hallo allemaal, na een tijd van afwezigheid ben ik (hopelijk) weer terug! En dat heb ik vaker gezegd. Ik zit heel vaak te denken dat ik mijn blog weer wil oppakken en wil ik er echt helemaal voor gaan en dan na een maand vergeet ik het gewoon weer te doen.

Het is ook omdat ik nu geen opleiding doe en niet actief bezig ben met dingen, op solliciteren na, heb ik weinig motivatie en ideeën voor mijn blog. Ik kom in een sleur van niks doen en wil hier graag uitkomen, omdat ik nog geen werk heb, heb ik ook geen geld om dingen te gaan doen en erop uit te gaan. In het begin was de rust wel heel fijn en geen dingen moeten doen voor school, maar nu zou ik graag weer veel doen. Op Instagram ben ik wel heel actief en daar heb ik wel de motivatie voor. Zodra ik ergens word aangenomen ga ik meer activiteiten doen en mij inschrijven voor een sportschool.

Maar dit is nu waar ik op dit moment sta in mijn leven en ik ga proberen mijn blog op te pakken en goede artikelen te leveren! Als jullie ideeën hebben voor artikelen, laat ze hieronder achter en dat zou mij al heel erg helpen, want ik weet ook niet waarover ik kan schrijven en wil geen halve artikelen schrijven die nergens over gaan.

825a7-xfemke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s